dimarts, 10 d’abril del 2012

El llibre del mes d'abril

                                     Adults:
Rius paral.lels: Una novel.la lírica entorn de la poesia de Màrius Torres i que va guanyar el 12è Premi Joaquim Amat-Piniella. És la primera novel.la de l'escriptor manresà Jordi Estrada i ha estat publicada per l’editorial l’Albí. Un llibre ple de poesia que ens parla de la mort, però de l'alegria de viure gràcies a l'amor i l'amistat. Una joia literària!


Alumnes:
La maravillosa historia de Peter Schlemihl: Un clàssic de la literatura romàntica alemanya que Adelbert von Chamisso (1781-1838) va escriure per als fills d'un amic. En aquest relat el jove protagonista es ven l'ombra a canvi d'una bossa de monedes d'or que mai no s'acaba.
La impecable edició de Nórdica Libros i les magnífiques il·lustracions d'Agustí Comotto fan que la història resulti encara més atractiva.
Aquest mes hem triat aquest llibre pel seu valor literari i també perquè aquest dijous dia 12 esperem la visita del seu il.lustrador, en Comotto, que ens oferirà una sessió sobre còmics i àlbums il.lustrats i a la qual hi esteu convidats!